Astrologiset tulkinnat

UUSI: Annan 25% alennuksen* kaikista konsultaatioista (pois lukien “palaava asiakas” -konsultaatiot) jokaiselle, joka kokee Saturnuksen paluunsa, mikä tarkoittaa tällä hetkellä kaikkia, joilla on Saturnus Kaloissa. Annan myös 25% alennuksen kaikille, joilla on syntymäkartan Saturnus samassa merkissä kuin askendentti, eli nouseva merkki. Saadaksesi alennuksen, lähetä minulle viesti yhteydenottolomakkeen kautta täällä.

*tarjous voimassa toistaiseksi

Jos sinulla on kysyttävää tai et ole varma minkä tulkinnan valitsisit, lähetä minulle viesti, niin selvitetään yhdessä mikä tulkinnoistani sopii parhaiten tämänhetkiseen tilanteeseesi.

Lue sivun lopussa olevat ohjeeni varaukseen liittyen ennen kun maksat tulkinnan.


Syntymäkartan tulkinta — ELÄMÄN SIEMEN 🌱 uusi asiakas, 60 minuuttia

“Elämän siemen” -tulkinta on syväsukellus syntymäkarttaasi, joka kuvaa olemuksesi ja elämäsi rakennuspalikoita. Syntymäkarttasi antaa näkökulmia elämäsi jokaiseen alueeseen. Se kertoo myös lahjoistasi, haasteistasi ja elämäsi punaisesta langasta. Valitse “Elämän siemen” -tulkinta jos astrologia on sinulle uutta tai jos haluat kuulla syntymäkartastasi perinteisen astrologian (juuriastrologian) näkökulmasta.

€93.00

Venus Star Point® ja Venus tulkinta — LUOJATTAREN MATKASSA ✨ uusi asiakas, 60 minuuttia

“Luojattaren matkassa” -tulkinta keskittyy syntymäkarttasi Venukseen ja Venus-Aurinko yhtymien luomaan viisisakaraiseen kuvioon, jota kutsutaan Venus-tähdeksi. Venuksesi ja Venus-tähtesi viisi pistettä kertovat luovan energian virtauksesta elämässäsi ja ihmissuhteissasi. Valitse “Luojattaren matkassa” -tulkinta jos mietit mikä on ainutlaatuinen lahjasi, mikä ruokkii luovuuttasi, mihin luova energiasi keskittyy tällä hetkellä ja miten voit ymmärtää ihmissuhteidesi dynamiikat.

€93.00

Elämän syklien tulkinta — ELÄMÄN SYKLIT 🕰️ uusi asiakas, 60 minuuttia

“Elämän syklit” -tulkinta tarjoaa oivalluksia elämäsi eri ajanjaksoihin merkkivapautustekniikan (engl. zodiacal releasing) valottamana. Se auttaa sinua hyödyntämään jokaista elämäsi vaihetta parhaalla mahdollisella tavalla löytämällä voimavaroja, jolla kohtaat elämänpolkusi ylä- ja alamäet. Tämä konsultaatio opastaa sinua näkemään miten elämäsi siemen (syntymäkarttasi) avautuu. Valitse “Elämän syklit” -tulkinta jos haluat valottaa ajan laatua, jonka keskellä parhaillaan elät. Tämä tulkinta auttaa sinua myös ymmärtämään menneitä elämänvaiheita ja miten nämä liittyvät nykyhetkeen sekä tulevaan.

€146.00

Palaava asiakas 🔁 45 minuuttia

Oletko aiemmin käynyt tulkinnassani? Onko tullut ajankohtaiseksi syventyä lisää johonkin syntymäkarttasi teemaan? Haluatko valottaa tiettyä menneisyyden kokemusta, joka on alkanut askarruttamaan sinua? Onko elämäsi ottanut käänteen? Tarvitsetko tuoreen näkökulman nykyhetkeen, menneen aikajaksoon tai lähitulevaisuuteen? Palaavana asiakkaani hyödynnät aiemmista tulkinnoista ja perehtyneisyydestäni syntymäkarttaasi ja elämänsykleihisi. Mitä teemaa haluatkin tutkia syvemmin, tämä konsultaatio tukee sinua siinä.

€60.00


Kaikki hinnat sisältävät valmisteluajan, PDF-tiedoston astrologisine syntymäkarttoinesi, live-tulkinnan Zoomin kautta, ja tulkinnan tallenteen.

Kuinka varata?

Tulkinnan varaaminen on helppoa. Valitse tulkinnan tyyppi. Maksa tulkinta PayPal-painikkeen kautta. Tämän jälkeen täytä alla oleva lomake. Vastaan sinulle sähköpostitse 72 tunnin sisällä.


Astrologisi

Hei! Nimeni on Sindy. Olen sertifioitu astrologi (hellenistinen astrologia) ja Venus Star Point® harjoittaja ja opettaja. Teen tulkintoja suomeksi, englanniksi ja saksaksi.

Tarjoan konsultaatioita, jotka pohjautuvat syntymäkarttaasi ja siitä laskettuihin elämänsykleihisi. Saat PDF-tiedoston syntymäkarttoinesi jokaisessa tulkinnassa kanssani. Riippuen tulkinnan tyypistä, tiedosto sisältää muitakin karttoja ja listoja, jotka olen sinulle valmistanut. Tapaamme livenä Zoomin kautta. Et tarvitse omaa Zoom-tiliä. Tarvitset vain tietokoneen/älypuhelimen, jossa internetyhteys. Toivoessasi keskustelumme tallennetaan. Saat linkin salasanasuojattuun tallenteeseen sähköpostitse konsultaation jälkeen.

Tulkintani perustuvat ensisijaisesti perinteisen länsimaisen astrologian (lempinimeltä juuriastrologia) tekniikkoihin. Tavoitteenani on auttaa sinua tuntemaan itseäsi paremmin, sekä hyödyntämään jokaista elämänvaihettasi parhaalla mahdollisella tavalla. Uskon valintoihin kohtalon viitoittamalla tiellä.