🇫🇮 Konsultaatiot suomeksi

Mitä palveluita tarjoan?

Tarjoamani konsultaatiot pohjautuvat astrologiseen syntymäkarttaasi ja siitä laskettuihin elämänsykleihisi.

Minkätyyppisistä konsultaatioista voit valita?

Tällä hetkellä valittavanasi on kolme erilaista konsultaatiota. Elämäsi siemen konsultaatio on tulkinta astrologisesta syntymäkartastasi. Elämäsi syklit konsultaatio antaa sinulle kokonaiskuvan elämäsi eri vaiheista. Seuraava kierros konsultaatio on katsaus edessä olevan vuoden teemoihin. Lisää tietoa näistä kolmesta konsultaatiotyypistä löydät alempana.

Mitä konsultaatio sisältää?

Saat PDF-tiedoston syntymäkarttoinesi jokaisessa konsultaatiossa kanssani. Riippuen konsultaation tyypistä tiedosto sisältää muitakin karttoja ja listoja.

Miten konsultaatio toteutetaan?

Tapaamme livenä Zoomin kautta. Et tarvitse omaa Zoom-tiliä. Toivoessasi keskustelumme tallennetaan. Saat linkin salasanasuojattuun tallenteeseen sähköpostitse konsultaation jälkeen.

Millaista astrologiaa harjoitan?

Tulkintani perustuvat ensisijaisesti perinteisen länsimaisen astrologian (lempinimeltä juuriastrologia) tekniikkoihin. Uskon valintoihin kohtalon viitoittamalla tiellä.

Miksi tätä teen?

Tavoitteenani on auttaa sinua tuntemaan itseäsi paremmin, sekä hyödyntämään jokaista elämänvaihettasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Elämäsi siemen

Elämäsi siemen konsultaatio on syväsukellus syntymäkarttaasi, joka kuvaa olemuksesi rakennuspalikoita. Syntymäkarttasi antaa arvokkaita näkökulmia elämäsi jokaiseen alueeseen ja -teemaan, kuten ihmissuhteet, vahvuudet, haasteet, elämän punainen lanka ja sopivat ammattialat.

Elämäsi siemen konsultaatio on oiva valinta jos astrologia on sinulle uutta tai jos haluat kuulla syntymäkartastasi juuriastrologian näkökulmasta. Tämä konsultaatio on myös loistava pohja Elämäsi syklit ja Seuraava kierros tulkintoihin.

1 t 15 min | 93 €

Hinta sisältää valmisteluajan, PDF-tiedoston astrologisine syntymäkarttoinesi, live konsultaation Zoomin kautta (1t 15 min), konsultaation tallenteen.


Elämäsi syklit

Elämäsi syklit konsultaatio tarjoaa sinulle oivalluksia elämäsi eri ajanjaksoihin. Se auttaa sinua hyödyntämään jokaista elämäsi vaihetta parhaalla mahdollisella tavalla löytämällä voimavaroja, joilla kohtaat polkusi ylä- ja alamäet. Tämä konsultaatio opastaa sinua näkemään miten elämäsi siemen (syntymäkarttasi) avautuu ja kasvaa.

Elämäsi syklit konsultaatio on sopiva valinta jos haluat valottaa ajan laatua jonka alla parhaillaan elät. Se auttaa sinua myös ymmärtämään paremmin menneitä kokemuksia. Tämä konsultaatio sopii parhaiten Elämäsi siemen tulkinnan jälkeen.

1 t 30 min | 120 €

Hinta sisältää valmisteluajan, PDF-tiedoston astrologisine syntymäkarttoinesi + listan elämänsykleistäsi ja niiden arvioinnista, live konsultaation Zoomin kautta (1t 30 min), konsultaation tallenteen.


Seuraava kierros

Seuraava kierros konsultaatio pohjautuu tällä hetkellä voimassa olevaan auringonpaluukarttaasi. Se antaa sinulle näkemyksiä edessä olevaan vuoden teemoihin. Tämä konsultaatio auttaa sinua valmistamaan ja käyttämään resurssejasi parhaalla mahdollisella tavalla tulevien kuukausien aikana.

Seuraava kierros konsultaatio on vuosikatsaus kahden syntymäpäivän välisestä ajasta. Paras aika tälle konsultaatiolle on muutama viikko ennen tai jälkeen syntymäpäiväsi.

1 t 15 min | 93 €

Hinta sisältää valmisteluajan, PDF-tiedoston astrologisine syntymäkarttoinesi + auringonpaluukartan + listan profektioista, live konsultaation Zoomin kautta (1t 15 min), konsultaation tallenteen.


Varaukset

Varataksesi konsultaation täytä alla oleva lomake. Vastaan tiedusteluusi mahdollisimman pian ehdottamalla muutaman päivän ja kellonajan tapaamisellemme.

Tieto aikavyöhykkeestasi tai sijaintipaikkakunnastasi on tarpeen löydäksemme ajan tapaamiselle, ottaen huomioon mahdollisesti eroavat aikavyöhykkeet, joissa sijaitsemme. Jos asut Suomessa, riittää jos ilmoitat sijaintipaikkakunnaksesi Suomi. Tarkempi sijainti ei ole tarpeen.

Maksu tulee suorittaa etukäteen. Saat laskun sähköpostiisi sen jälkeen kun olemme varanneet ajan tapaamisellemme.

Tärkeää: Syntymätietosi ovat kaikkien astrologisten laskelmien perusta. Niiden tulee olla mahdollisimman tarkat. Selvität tietosi parhaiten soittamalla synnyinsairaalasi arkistoon. Jos olet syntynyt kotona voit tiedustella syntymäkellonaikaasi Terveyden ja Hyvinvoinnin laitokselta (https://thl.fi/fi/palvelut-ja-asiointi/kirjaamo-ja-arkisto). Jos olet syntynyt kotona ennen 1978 ja kätilö on ollut paikalla, löytyvät tiedot Kansallisarkistosta (https://www.arkisto.fi).