🇫🇮 Astrologiset tulkinnat suomeksi

Käytän liikkuvaa hinnoittelumallia, jotta voin tehdä tulkinnat mahdollisiksi kaikille. Valitse hintasi ruksaamalla A, B tai C alla olevassa lomakkeessa. Jos sinulla on kysyttävää tai et ole varma minkä tyyppinen tulkinta valita, lähetä minulle viesti, niin selvitetään yhdessä mikä tulkinnoistani sopii sinulle parhaiten.

Elämäni siemen

Elämäni siemen -tulkinta on syväsukellus astrologiseen syntymäkarttaasi, joka kuvaa olemuksesi ja maallisen kokemuksesi rakennuspalikoita.

75 min

A: 40 € | B: 72 € | C: 93 €

Venus Star Point®

Venus Star Point® -tulkinta keskittyy syntymäkarttasi viisisakaraiseen tähteen, joka on syntynyt Venus-Aurinko-yhtymien kautta. Tämä tulkinta antaa sinulle oivalluksia luovan energian virtauksesta elämässäsi. Jos sinulla on kysymyksiä, kuten: Mikä on ainutlaatuinen lahjani? Mikä ruokkii luovuuttani? Kuinka voin ymmärtää ihmissuhteitani? Mitä jaettavaa minulla on maailmalle? Sitten tämä on oikea tulkinta sinulle!

75 min

A: 40 € | B: 72 € | C: 93 €

Elämäni syklit

Elämäni syklit -tulkinta antaa oivalluksia elämäsi eri ajanjaksoihin opastaen sinua näkemään miten elämäsi siemen (syntymäkarttasi) avautuu.

90 min

A: 72 € | B: 93 € | C: 120 €


Kaikki hinnat sisältävät valmisteluajan, PDF-tiedoston astrologisine syntymäkarttoinesi, live tulkinnan Zoomin kautta, ja tulkinnan tallenteen.

Mitä, miten, ja miksi?

Tarjoamani konsultaatiot pohjautuvat astrologiseen syntymäkarttaasi ja siitä laskettuihin elämänsykleihisi. Saat PDF-tiedoston syntymäkarttoinesi jokaisessa tulkinnassa kanssani. Tapaamme livenä Zoomin kautta. Et tarvitse omaa Zoom-tiliä. Toivoessasi keskustelumme tallennetaan. Saat linkin salasanasuojattuun tallenteeseen sähköpostitse konsultaation jälkeen. Tulkintani perustuvat ensisijaisesti perinteisen länsimaisen astrologian (lempinimeltä juuriastrologia) tekniikkoihin. Tavoitteenani on auttaa sinua tuntemaan itseäsi paremmin, sekä hyödyntämään jokaista elämänvaihettasi parhaalla mahdollisella tavalla. Uskon valintoihin kohtalon viitoittamalla tiellä.

Varaukset

Varataksesi konsultaation kanssani täytä alla oleva lomake. Vastaan tiedusteluusi ehdottamalla muutaman päivän ja kellonajan tapaamisellemme. Tieto aikavyöhykkeestasi tai sijaintipaikkakunnastasi on tarpeen löydäksemme ajan tapaamiselle, ottaen huomioon mahdollisesti eroavat aikavyöhykkeet, joissa sijaitsemme. Jos asut Suomessa, riittää jos ilmoitat sijaintipaikkakunnaksesi Suomi. Tarkempi sijainti ei ole tarpeen. Maksu tulee suorittaa etukäteen. Saat laskun sähköpostiisi sen jälkeen kun olemme varanneet ajan tapaamisellemme (käytän laskutuspalvelua).

Tärkeää: Syntymätietosi ovat kaikkien astrologisten laskelmien perusta. Niiden tulee olla mahdollisimman tarkat. Selvität tietosi parhaiten soittamalla synnyinsairaalasi arkistoon. Jos olet syntynyt kotona voit tiedustella syntymäkellonaikaasi Terveyden ja Hyvinvoinnin laitokselta (https://thl.fi/fi/palvelut-ja-asiointi/kirjaamo-ja-arkisto). Jos olet syntynyt kotona ennen 1978 ja kätilö on ollut paikalla, löytyvät tiedot Kansallisarkistosta (https://www.arkisto.fi).