🇫🇮 Konsultaatiot suomeksi

In English. Auf Deutsch.

Mitä palveluita tarjoan?

Tarjoamani konsultaatiot pohjautuvat astrologiseen syntymäkarttaasi ja siitä laskettuihin elämänsykleihisi. Tavoitteenani on auttaa sinua tuntemaan itseäsi ja elämääsi paremmin, sekä hyödyntämään jokaista elämänvaihettasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Minkätyyppisistä konsultaatioista voit valita?

Tarjoan tällä hetkellä kolme erilaista konsultaatiota. Elämäsi siemen konsultaatio on tulkinta astrologisesta syntymäkartastasi. Elämäsi syklit konsultaatio antaa sinulle kokonaiskuvan elämäsi eri vaiheista. Seuraava kierros konsultaatio on katsaus edessä olevan vuoden teemoihin. Lisää tietoa näistä kolmesta konsultaatiotyypistä löydät alempana.

Jokainen konsultaatio on räätälöity yksilöllisiin tarpeisiisi. Valmistautuessani valitsen parhaiten sopivat tekniikat vastaamaan kysymyksiisi. Kerro vain mihin erityisesti haluat minun keskittyvän.

Mitä konsultaatio sisältää ja miten se toteutetaan?

Saat PDF-tiedoston syntymäkarttoinesi jokaisessa konsultaatiossa kanssani. Riippuen konsultaation tyypistä tiedosto sisältää muitakin karttoja ja listoja. Kaikki konsultaatiot toteutuvat livenä Zoom-videopuhelun kautta. Et tarvitse omaa Zoom-tiliä. Ainoastaan vakaa internetyhteys ja tietokone, jossa kamera, on tarpeen. Toivoessasi keskustelumme tallennetaan. Linkki salasanasuojattuun tallenteeseen lähetetään sinulle sähköpostitse konsultaation jälkeen.

Millaista astrologiaa harjoitan?

Tulkintani perustuvat ensisijaisesti perinteisen länsimaisen astrologian (lempinimeltä juuriastrologia) tekniikkoihin ja näkemyksiin. Käytän seitsemää traditionaalista kiertolaista, jotka ovat Saturnus, Jupiter, Mars, Aurinko, Venus, Merkurius ja Kuu, sekä perinteistä merkkien hallitsijasysteemiä, viittä pääaspektia ja trooppista eläinrataa. Elämänalueitasi tutkin merkkihuoneilla (whole sign houses). Elämänsyklisi ja tämän hetkisen ajan laadun arviointi tapahtuu käyttäen merkkivapautustekniikkaa (engl. zodiacal releasing), askendentin kiertoa läpi asterajausten (engl. distributions through the bounds), profektioita, auringonpaluuta ja transiitteja.

Miksi tätä teen?

Kaikilla meillä on tarkoitus ja uskon astrologian pystyvän auttamaan meitä ymmärtämään itseämme paremmin, sekä elämään tarkoitustamme antoisemmalla tavalla. Tieto elämänsykleistämme ja ajan laadusta, jonka alla parhaillaan elämme, auttaa meitä suunnistamaan läpi elämän ylä- ja alamäet käyttäen voimavarojamme ja taitojamme parhaalla mahdollisella tavalla itseä ja muita ajatellen.

Astrologia on myös työkalu, jolla pohtia luomakunnan toimintaperiaatteita ja voimia niiden takana. Se auttaa näkemään elämämme laajemmasta näkökulmasta, osana kollektiivia. Toivoa tulevaisuuteen tahdon nähdä sydämissämme kasvavan.

Elämäsi siemen

Elämäsi siemen konsultaatio on syväsukellus syntymäkarttaasi, joka kuvaa yksilöllisen olemuksesi rakennuspalikoita. Syntymäkarttasi antaa arvokkaita näkökulmia jokaiseen elämänalueeseesi ja -teemaan, kuten ihmissuhteet, vahvuudet, haasteet, elämän punainen lanka ja sopivat ammattialat.

Elämäsi siemen konsultaatio on oiva valinta jos astrologia on sinulle uutta tai jos haluat kuulla syntymäkartastasi juuriastrologian näkökulmasta. Tämä konsultaatio on myös loistava pohja Elämäsi syklit ja Seuraava kierros tulkintoihin.

1 t 15 min | 93 €

Hinta sisältää valmisteluajan, PDF-tiedoston astrologisine syntymäkarttoineesi, live konsultaation Zoomin kautta (1t 15 min), konsultaation tallenteen.


Elämäsi syklit

Elämäsi syklit konsultaatio tarjoaa sinulle oivalluksia elämäsi eri ajanjaksoihin. Se auttaa sinua hyödyntämään jokaista elämäsi vaihetta parhaalla mahdollisella tavalla löytämällä voimavaroja jolla kohtaa polkusi ylä- ja alamäet. Tämä konsultaatio opastaa sinua näkemään miten elämäsi siemen (syntymäkarttasi) avautuu.

Elämäsi syklit konsultaatio on sopiva valinta jos haluat valottaa ajan laatua jonka alla parhaillaan elät. Se auttaa sinua myös ymmärtämään paremmin menneitä kokemuksia. Tämä konsultaatio sopii parhaiten Elämäsi siemen tulkinnan jälkeen.

1 t 30 min | 120 €

Hinta sisältää valmisteluajan, PDF-tiedoston astrologisine syntymäkarttoineesi + listan elämänsykleistäsi ja niiden arvioinnista, live konsultaation Zoomin kautta (1t 30 min), konsultaation tallenteen.


Seuraava kierros

Seuraava kierros konsultaatio pohjautuu auringonpaluukarttaasi. Se antaa sinulle näkemyksiä edessä olevaan vuoden teemoihin ja aktiivisiin elämänalueisiin. Tämä konsultaatio auttaa sinua valmistamaan ja käyttämään resurssejasi parhaalla mahdollisella tavalla tulevien kuukausien aikana.

Seuraava kierros konsultaatio on vuosikatsaus kahden syntymäpäivän välisestä ajasta. Paras aika tälle konsultaatiolle on muutama viikko ennen tai jälkeen syntymäpäiväsi.

1 t 15 min | 93 €

Hinta sisältää valmisteluajan, PDF-tiedoston astrologisine syntymäkarttoineesi + auringonpaluukartan + listan profektioista, live konsultaation Zoomin kautta (1t 15 min), konsultaation tallenteen.


Varaukset

Varataksesi konsultaation täytä alla oleva lomake. Vastaan tiedusteluusi mahdollisimman pian ehdottamalla muutaman päivän ja kellonajan tapaamisellemme.

Kerro mihin aikaan päivästä tapaaminen sopii sinulle parhaiten (katso vaihtoehdot alla). Tieto aikavyöhykkeestasi tai sijaintipaikkakunnastasi on tarpeen löydäksemme ajan tapaamiselle, ottaen huomioon mahdollisesti eroavat aikavyöhykkeet, joissa sijaitsemme (omani on UTC+2/UTC+3 Helsinki). Jos asut Suomessa, riittää jos ilmoitat sijaintipaikkakunnaksesi ‘Suomi’. Tarkempi sijainti ei ole tarpeen.

Maksu tulee suorittaa etukäteen. Saat laskun sähköpostiisi sen jälkeen kun olemme varanneet ajan tapaamisellemme.

Tärkeää: Syntymätietosi ovat kaikkien astrologisten laskelmien perusta. Niiden tulee olla mahdollisimman tarkat. Selvität tietosi parhaiten soittamalla synnyinsairaalasi arkistoon. Jos olet syntynyt kotona voit tiedustella syntymäkellonaikaasi Terveyden ja Hyvinvoinnin laitokselta (https://thl.fi/fi/palvelut-ja-asiointi/kirjaamo-ja-arkisto). Jos olet syntynyt kotona ennen 1978 löytyvät tiedot Kansallisarkistosta, edellyttäen että kätilö on ollut paikalla (https://www.arkisto.fi).